Istaknute Ponude

Beskamatno do novog vozila
Posebne uvjete beskamatnog financiranja za kupnju vozila smo proširili na gotovo sva nova vozila!
Tvrtka M SAN Grupa
Iza nas je više od pola stoljeća tradicije, iskustva i prepoznatljivosti u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Cilj nam je i dalje unaprjeđivati naše poslovanje i kvalitetu proizvoda, a tržištu ponuditi vrhunske proizvode i biti njihov prvi izbor. Ako želite dobiti priliku i sudjelovati kao dio našeg uspješnog tima na ovom putu, pridružite nam se kao Inženjer prehrambene tehnologije
Tvrtka LeitnerLeitner
LeitnerLeitner u Hrvatskoj osnovan je 2006. godine. Etablirao se na polju poreznog savjetovanja, revizije i knjigovodstvenih usluga. Naš tim visokokvalifi ciranih stručnjaka uspješno rješava najsloženije zadaće na nacionalnom i međuna- rodnom terenu. Radujemo se novim izazovima stoga nam se obratite s punim povjerenjem.