Ponuda

Tvrtka RITEH d.o.o.
Kroz mjere energetske učinkovitosti nudimo kompletna rješenja za klijenta kako bi povećali konkuretnost proizvoda i smanjili udio i cijenu energije u jedinici proizvoda.
Tvrtka Ligamedos d.o.o.
Tvrtka Ligamedos d.o.o. za članove UBH Prsten odobrava 10 % popusta na sve proizvode osim na krevete i invalidska kolica ( popust vrijedi za sve oblike plaćanja osim za plaćanja American Express i Diners Club karticama).
Najam vozila po atraktivnim cijenama
Tvrtka ORYX Grupa
Unajmite vozilo po niskim cijenama uz osiguranu zimsku opremu na baš svakom vozilu iz flote.
Tvrtka MEGAKOP ZASTUPANJE d.o.o.
Ugovaranje svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja
Podne obloge
Tvrtka Megakop d.o.o.
Prodaja i ugradnja svih vrsta podnih obloga
Za sve ljubitelje ljetnih guma marke Michelin pripremili smo jedinstvenu ponudu u kojoj je uz 20% popusta na ljetne gume uključena i garancija 50.000 prijeđenih km.
Porezno savjetovanje i zastupanje
Tvrtka Braovac porezno savjetništvo j.t.d.
Ovlašteni porezni savjetnik Mr.sc. Ilija Braovac, dip.iur pruža usluge poreznog savjetovanja i zastupanja u poreznim postupcima. Više informacija na www.braovac.hr