Ponuda

Podne obloge
Tvrtka Megakop d.o.o.
Prodaja i ugradnja svih vrsta podnih obloga
Tvrtka MEGAKOP ZASTUPANJE d.o.o.
Ugovaranje svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja
Tvrtka Ligamedos d.o.o.
Tvrtka Ligamedos d.o.o. za članove UBH Prsten odobrava 10 % popusta na sve proizvode osim na krevete i invalidska kolica ( popust vrijedi za sve oblike plaćanja osim za plaćanja American Express i Diners Club karticama).
Porezno savjetovanje i zastupanje
Tvrtka Braovac porezno savjetništvo j.t.d.
Ovlašteni porezni savjetnik Mr.sc. Ilija Braovac, dip.iur pruža usluge poreznog savjetovanja i zastupanja u poreznim postupcima. Više informacija na www.braovac.hr
Najam vozila po atraktivnim cijenama
Tvrtka ORYX Grupa
Unajmite vozilo po niskim cijenama uz osiguranu zimsku opremu na baš svakom vozilu iz flote.
Za sve ljubitelje ljetnih guma marke Michelin pripremili smo jedinstvenu ponudu u kojoj je uz 20% popusta na ljetne gume uključena i garancija 50.000 prijeđenih km.