Ponuda

VARGOPLEN INSTALACIJSKI SUSTAV
VODOVODNE CIJEVI ZA MAGISTRALNE VODOVE I DOVOD VODE DO OBJEKTA
Porezno savjetovanje i zastupanje
Tvrtka Braovac porezno savjetništvo j.t.d.
Ovlašteni porezni savjetnik Mr.sc. Ilija Braovac, dip.iur pruža usluge poreznog savjetovanja i zastupanja u poreznim postupcima. Više informacija na www.braovac.hr
VARGOTERM INSTALACIJSKI SUSTAV
VODOVODNE CIJEVI I SPOJEVI ZA UNUTARNJI RAZVOD INSTALACIJA
REVIZIJSKA OKNA I SLIVNICI ZA ODVODNJU OBORINSKIH I FEKALNIH VODA
Najam vozila po atraktivnim cijenama
Tvrtka ORYX Grupa
Unajmite vozilo po niskim cijenama uz osiguranu zimsku opremu na baš svakom vozilu iz flote.
Za sve ljubitelje ljetnih guma marke Michelin pripremili smo jedinstvenu ponudu u kojoj je uz 20% popusta na ljetne gume uključena i garancija 50.000 prijeđenih km.
Tvrtka RITEH d.o.o.
Kroz mjere energetske učinkovitosti nudimo kompletna rješenja za klijenta kako bi povećali konkuretnost proizvoda i smanjili udio i cijenu energije u jedinici proizvoda.
Tvrtka INTRA LIGHTING D.O.O.
Intra lighting specijalizirani je proizvođačarhitekturnih rasvjetnih tijela i svjetlosnih sustava prvenstveno za: - poslovne i javne prostore, - trgovine i trgovačke centre, - hotele i prostore namijenjene zabavi.