• orahovica m san

Inženjer prehrambene tehnologije (m/ž)

Iza nas je više od pola stoljeća tradicije, iskustva i prepoznatljivosti u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Cilj nam je i dalje unaprjeđivati naše poslovanje i kvalitetu proizvoda, a tržištu ponuditi vrhunske proizvode i biti njihov prvi izbor. Ako želite dobiti priliku i sudjelovati kao dio našeg uspješnog tima na ovom putu, pridružite nam se kao Inženjer prehrambene tehnologije

Opis usluge

Job description

INŽENJER PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE (m/ž)

Orahovica

Na ovoj poziciji biste vodili razvoj i stručni nadzor proizvodnje proizvoda slatkovodne ribe, u našoj novoj – jedinoj tvornici za preradu slatkovodne ribe u Hrvatskoj.

Temeljne odgovornosti Prehrambenog tehnologa odnose se na postavljanje procesa i nadzor u proizvodnju, te uključuju i:

• kreiranje novih proizvoda od slatkovodne ribe
  • koordinaciju rada i vođenje tehnološkog procesa
  • priprema uputa za radnike u proizvodnji
  • predlaganje mjera za poboljšanje organizacije rada
  • nadgledanje automatizacije procesa i optimizacija parametara
  • kontrola i koordinacija uzorkovanja s ciljem osiguranja kvalitete proizvoda
  • praćenje i nadzor svih parametara ključnih za održavanje vrhunske kvalitete i poštivanje svih propisanih standarda

Requirements

• Završen diplomski studij iz područja prehrambene tehnologije
  • Stručno iskustvo na sličnim poslovima u proizvodnji prehrambenih proizvoda
  • Korištenje engleskog jezika u poslovnoj komunikaciji
  • Napredno korištenje računala u svakodnevnom radu
  • Kreativnost, stručnost i proaktivni pristup razvoju proizvoda
  • Odgovornost, savjesnost i želja za stvaranjem i stalnim razvojem

Nudimo vam izvrsnu priliku u kojoj ćete pokazati svoj puni kapacitet i sposobnosti na jedinstvenoj poziciji u Hrvatskoj, kao i mogućnost sudjelovanja u upravljanju radom, proizvodnjom i rezultatima poslovanja u jednom od najmodernijih sustava u ribničarstvu u Hrvatskoj i okruženju.

Zainteresirane kandidate molimo da se prijave putem donjeg linka za prijavu, najkasnije do kraja ove godine.