• Capture

Poslovno savjetovanje i računovodstvo

Poslovno savjetovanje
Iskoristite naše znanje i iskustvo da osigurate stabilnost poslovanja te kontinuirani i održivi rast prihoda.
Ispravne i pravovremene odluke u području financija ključne su za stabilnost poslovanja, uspjeh i razvoj poduzeća.
Računovodstvene usluge i obračun plaća
Naši se djelatnici konstantno educiraju i uvijek su u toku s najnovijim trendovima, zakonima i propisima Republike Hrvatske.
Kadrovski i pravni poslovi
Kadrovski i pravni poslovi iz domene Zakona o radu-prijave/odjave radnika, Ugovori o radu…

Kategorije: ,

Personela d.o.o.

Personela d.o.o. je društvo osnovano s ciljem pružanja kvalitetne i sveobuhvatne podrške poduzetnicima iz područja poslovnog savjetovanja, financijskog savjetovanja, računovodstvenih usluga i obračuna plaća, izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata, EU fondova te radi podrške inozemnim poduzetnicima u pokretanju i vođenju poslovanja u RH. Temelj našeg uspjeha je visokoobrazovani, iskusni tim, a naš cilj je konstantan rast i napredak u pružanju vrhunske kvalitete usluge za svakog klijenta. Klijent je istovremeno i naš partner, a naša poslovna filozofija je vrlo jasna: osigurati jednostavna, brza i strukturirana rješenja za sve izazove s kojima se naši partneri suočavaju.

Još Usluga od Personela d.o.o.