• Izrezak 1

PROIZVODNJA RASVJETNIH RJEŠENJA I PROJEKTIRANJE RASVJETE

Intra lighting specijalizirani je proizvođačarhitekturnih rasvjetnih tijela i svjetlosnih sustava prvenstveno za:

– poslovne i javne prostore,
– trgovine i trgovačke centre,
– hotele i prostore namijenjene zabavi.

Opis usluge

Proizvodimo arhitekturalnu, tehničku, industrijsku, dekorativnu i cestovnu rasvjetu primjenjivu za vrlo širok spektar namjene (poslovni i stambeni objekti, hotelsko-turistički objekti, javne i zdravstvene ustanove, industrija, skladišta, garaže, parkirališta, ceste, plovila, kontejneri za stanovanja,…) i projektiramo svjetlotehnička rješenja.

Više informacija na web stranici.

Ključne riječi: rasvjeta, svjetlo,  projektiranje,

INTRA LIGHTING D.O.O.

Intra lighting je tvrtka koja proizvodi arhitekturalnu, tehničku, industrijsku i dekorativnu rasvjetu primjenjivu za vrlo širok spektar namjene (poslovni i stambeni objekti, hotelsko-turistički objekti, industrija opća, industrija čistih prostora, skladišta, javne i zdravstvene ustanove, garaže, parkirališta, plovila. Jedna od naših prednosti je svakako vlastiti Projektni ured: • Dugogodišnje znanje i iskustvo na velikom broju projekata • Izrada projektne dokumentacije (svjetlotehnika, pozicije, specifikacija) u skladu s važećim normama rasvjete • Optimizacija broja rasvjetnih tijela u svjetlotehničkoj i financijskoj dimenziji (štedjeti tamo gdje se može) • Projektiranje sustava upravljanja rasvjetom (gdje postoje uvjeti) i ostvarivanje dodatnih ušteda za korisnike • Izrada projekta i troškovnika zamjene postojeće rasvjete tehnološki i ekonomski povoljnijim mogućnostima (LED) Naša rasvjetna rješenja su ugrađena na velikom broju različitih objekata u zemlji i svijetu, moderna su, učinkovita, nagrađivana na mnogim sajmovima u svijetu, dobrog omjera cijene i kvalitete, 2-godišnje garancije, 5-godišnjeg jamstva itd.

Još Usluga od INTRA LIGHTING D.O.O.