• Leitner

Revizija, porezno savjetovanje i računovodstvo

LeitnerLeitner u Hrvatskoj osnovan je 2006. godine. Etablirao se na polju poreznog savjetovanja, revizije i knjigovodstvenih usluga. Naš tim
visokokvalifi ciranih stručnjaka uspješno rješava najsloženije zadaće na nacionalnom i međuna-
rodnom terenu. Radujemo se novim izazovima
stoga nam se obratite s punim povjerenjem.

Opis usluge

LeitnerLeitner
tax audit advisory

Izvrsne tehničke vještine našeg tima kao i visoka kvaliteta LeitnerLeitner usluge ključ su uspjeha u Hrvatskoj: mi razumijemo specifične potrebe naših domaćih klijenata što baziramo na našem velikom internacionalnom iskustvu i fleksibilnosti našeg tima. Naš ured obuhvaća preko 50 profesionalaca s sveobuhvatnim i raznolikim profesionalnim iskustvom. Naši klijenti nas, također, mogu kontaktirati na njemačkom ili engleskom jeziku.

Radimo prekogranično, u uskoj suradnji s ostalim LeitnerLeitner uredima.

Više inforamacija: www.leitnerleitner.com/croatia/

LeitnerLeitner

Društvo LeitnerLeitner Hrvatska osnovano je 2006. godine. Zajedno s našim lokalnim stručnjacima nudimo porezno savjetovanje, reviziju i računovodstvene usluge za međunarodne i velike nacionalne kompanije. Izvrsne tehničke vještine našeg tima kao i visoka kvaliteta LeitnerLeitner usluge ključ su uspjeha u Hrvatskoj: mi razumijemo specifične potrebe naših domaćih klijenata što baziramo na našem velikom internacionalnom iskustvu i fleksibilnosti našeg tima. Naš ured obuhvaća preko 30 profesionalaca s sveobuhvatnim i raznolikim profesionalnim iskustvom. Naši klijenti nas, također, mogu kontaktirati na njemačkom ili engleskom jeziku. Radimo prekogranično, u uskoj suradnji s ostalim LeitnerLeitner uredima.

Još Usluga od LeitnerLeitner