LeitnerLeitner

Društvo LeitnerLeitner Hrvatska osnovano je 2006. godine. Zajedno s našim lokalnim stručnjacima nudimo porezno savjetovanje, reviziju i računovodstvene usluge za međunarodne i velike nacionalne kompanije. Izvrsne tehničke vještine našeg tima kao i visoka kvaliteta LeitnerLeitner usluge ključ su uspjeha u Hrvatskoj: mi razumijemo specifične potrebe naših domaćih klijenata što baziramo na našem velikom internacionalnom iskustvu i fleksibilnosti našeg tima. Naš ured obuhvaća preko 30 profesionalaca s sveobuhvatnim i raznolikim profesionalnim iskustvom. Naši klijenti nas, također, mogu kontaktirati na njemačkom ili engleskom jeziku. Radimo prekogranično, u uskoj suradnji s ostalim LeitnerLeitner uredima.

Poslovna tajnica/tajnik
Tvrtka LeitnerLeitner
Za svoj stručni tim tražimo: Poslovnu tajnicu/tajnika
Tvrtka LeitnerLeitner
LeitnerLeitner u Hrvatskoj osnovan je 2006. godine. Etablirao se na polju poreznog savjetovanja, revizije i knjigovodstvenih usluga. Naš tim visokokvalifi ciranih stručnjaka uspješno rješava najsloženije zadaće na nacionalnom i međuna- rodnom terenu. Radujemo se novim izazovima stoga nam se obratite s punim povjerenjem.