Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Izabrano novo vodstvo Kluba poduzetnika Udruge Prsten

Za novog predsjednika Kluba poduzetnika izabran je Ivica Nuić, a za dopredsjednike Marko Zrakić i Goran Brašnić

 

Susret članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten održan je 27. veljače 2018. u Sesvetama, a tim povodom u prostorijama tvrtke AUTOZUBAK okupilo se više od 60 uglednih poduzetnika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Austrije.

Predsjednik Udruge Mijo Marić obratio se prigodnim govorom, pozdravio je nazočne u svoje ime, kao i u ime predsjednika Kluba poduzetnika Marka Pipunića. Zahvalio je predsjedniku Kluba i njegovu zamjeniku Pavi Djedoviću na dosadašnjem vođenju Kluba, pohvalio je rad Kluba zaključivši kako ga treba podići na novu razinu, a ideja je pretvoriti ga u sustav koji funkcionira kao cjelina. Istaknuo je također kako je Klub poduzetnika pokretački dio Prstena o kojem ovise mnogi drugi dijelovi Udruge, kao i da je smisao okupljanja i rada unutar Udruge pronaći sebe te realizirati pojedinačne i skupne ciljeve i interese.

Izvješće o radu Kluba poduzetnika od listopada 2014. do veljače 2018. godine, koje je podnio zamjenik predsjednika Pavo Djedović, članovi su jednoglasno usvojili.

Izvršni odbor, na sastanku koji je prethodio skupu, predložio je Ivicu Nuića, vlasnika tvrtke MONT-MONTAŽA OPREMA d.o.o. iz Zagreba, za kandidata za predsjednika Kluba poduzetnika. Prijedlog je jednoglasno usvojen, kao i prijedlog da se umjesto zamjenika predsjednika biraju dva dopredsjednika Kluba poduzetnika. Za dopredsjednike su jednoglasno izabrani Marko Zrakić, vlasnik tvrtke Trafficon d.o.o. iz Zagreba, i Goran Brašnić, vlasnik tvrtke Vargon d.o.o. iz Rijeke. Donesena je odluka da će u idućem razdoblju, zbog sve većeg broja članstva i još učinkovitijeg djelovanja, novo vodstvo napraviti prijedlog reorganizacije Izvršnog odbora Kluba poduzetnika s naglaskom na teritorijalno pokrivanje svih regija u Hrvatskoj.

Predstavljene su i glavne odrednice rada Kluba poduzetnika u idućem razdoblju s težištem na korištenju Portala Kluba poduzetnika i stvaranju snažnog kluba koji će sinergijom i zajedničkim znanjem, snagom i nastupom omogućiti brži razvoj i opstanak svih članova Kluba poduzetnika UBH Prsten bez obzira na njihovu veličinu i mjesto djelovanja. Koordinator poslovne suradnje Kluba poduzetnika i web– administrator Portala Tonči Visković predstavio je Portal i rezultate dosadašnjeg rada, kao i mogućnosti koje pruža korisnicima.

Na kraju se okupljenima obratio i novoizabrani predsjednik Kluba poduzetnika Ivica Nuić. Zahvalio je dosadašnjem vodstvu na dobro postavljenim temeljima rada Kluba poduzetnika i jasno definiranim ciljevima. Najavio je da će osnovna zadaća Kluba, uz jačanje međusobne suradnje, naglasak na povezivanje članova Kluba poduzetnika i poduzetnika iz Bosne i Hercegovine, biti osiguranje sredstava za djelovanje Udruge i Zaklade ”Prsten” te je ujedno predstavio mogućnosti dodatnog načina osiguravanja sredstava za Udrugu. Također, naglasio je važnost intenziviranja korištenja Portala Kluba poduzetnika, koji je zaokružio interno tržište.

Susret  članova i prijatelja Kluba poduzetnika UBH Prsten završio je druženjem uz prigodan domjenak.

Odgovori